Новини

 

Президент Петро Порошенко зустрівся із студентами КНУ

08.06.2018

Президент України Петро Порошенко

8 червня 2018 року зустрівся зі студентами, аспірантами та професорсько-викладацьким складом Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Ініціатором заходу виступив ректор КНУ академік Леонід Губерський, який на початку зустрічі подякував Президентові за те, що той знайшов час, аби відвідати рідний Університет. Ректор закцентував на тому, що тільки вчора Верховна Рада ухвалила такий важливий законопроект про Антикорупційний суд в Україні, а вже сьогодні у студентів Шевченкового університету є унікальна нагода обговорити цю, без перебільшення, історичну подію та поставити запитання Петру Порошенку.

Президент України розповів молоді про перешкоди, що довелося подолати на шляху до створення Антикорупційного суду в Україні, введення прозорості декларування, боротьбу з корупцією тощо.

Гарант Конституції зауважив, що корупція є однією із найбільших загроз для нашої держави. «Щоб запустити в Україні всю систему антикорупційних інститутів, довелося подолати шалений спротив, особливо щодо системи електронних декларацій. Однак іншого шляху немає. Цієї прозорості вимагає українське суспільство», – сказав Петро Олексійович.

Свою промову Президент підсумував тезою про те, що створення Вищого антикорупційного суду завершить формування антикорупційної системи в державі.

Окрім усього, спілкуючись зі студентами та відповідаючи на їхні запитання, Петро Порошенко відзначив, що радий зустрічі з молоддю КНУ, а також зауважив, що юристи і міжнародники Університету Шевченка є одними з найкращих в Україні.

Відеозапис із зустрічі можна переглянути за посиланням на офіційному ресурсі Миттєвості КНУ.

 

Фотографії – Аліна Карбан 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024