Новини

 

Збірна КНУ з футболу – переможці Першості Києва серед ЗВО

16.05.2018

Стадіон Навчально-спортивного комплексу університету 14 травня приймав заключну гру Першості з футболу серед закладів вищої  освіти Києва. Відбулося протистояння між командами-лідерами Першості  збірною Київського національного університету імені Тараса Шевченка і збірною Київського національного університету будівництва і архітектури.

Гра проходила в напруженій атмосфері, кожна з команд прагнула перемоги, боротьба за м’яч велася на кожному клаптику поля. Швидкий перехід від оборони до атаки, передача з правого флангу і Олексій Кравченко відкриває рахунок у грі. Та гості не розгубилися: чудова контратака і гол у наші ворота. Рахунок першого тайму – 1:1 - повністю відповідав подіям, що відбувались на полі. По перерві Валентин Сінькевич забиває другий м’яч у ворота суперників. Тож, підсумок матчу 2:1 на користь КНУ.

Вітаємо збірну університету в складі Тєгаєва Микита (геогр.), Кравченка  Олексія (мех.-мат.), Сінькевича Валентина (екон.), Томіна Микита (екон.), Коротуна Миколи (екон.), Пузія Антона (екон.), Тимовського Андрія  (екон.), Козаченка Сергія(юрид.), Бондаренка Олександра (екон.), Поляка Костянтина (екон.), Меделяна Артема (геогр.), Малюти Андрія (екон.), Новицького Віктора (мех.-мат.), Зобенка Арсенія (геогр.), Кабанова Олега (екон.), Подвального Дмитра (геол.) із перемогою в Першості м.Києва з футболу серед закладів вищої освіти!

 

Кафедра фізичного виховання та спорту НСК КНУ

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024