Новини

 

«Умови життя, наповненого смислом: європейський/міжнародний погляд»

16.05.2018

14 травня 2018 року на базі факультетів психології та соціології відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Умови життя, наповненого смислом: європейський/міжнародний погляд».

 

Вона зібрала понад 200 учасників з різних факультетів та інститутів КНУ імені Тараса Шевченка та наукових і навчальних установ Києва. Спікери представляли Україну, Німеччину, США, Румунію, Бельгію (Європейську комісію) та Велику Британію.

 

Конференція стала підсумковим етапом великого міжнародного проекту та була організована за ініціативою та за підтримки Європейської комісії. Ключові спікери з багаторічним досвідом міжнародної та наукової роботи в галузях соціальних наук і психології, професори різних європейських та американських університетів поділились унікальним професійним та особистим досвідом роботи з людиною в соціумі. Доповіді були присвячені змістовному життю особистості, об’єктивним умовам, що створюються в різних країнах світу для його забезпечення та суб’єктивному благополуччю людей різного віку.

 

Після завершення конференції відбулася зустріч гостей університету з викладачами факультету психології та обговорення перспектив міжнародної співпраці. Учасники наукового заходу також відвідали Музей історії університету, Червоний корпус та оглянули історичні памятки середмістя Києва.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024