Новини

 

Волонтерська акція «Біологія – наука майбутнього»

06.12.2017

У жовтні – листопаді 2017 року Навчально-науковим центром "Інститут біології та медицини" Київського національного університету імені Тараса Шевченка була проведена ІV Всеукраїнська волонтерська акція "Біологія – наука майбутнього".

 Акція пройшла за підтримки Міністерства освіти і науки України у загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва та далеко за його межами. Координаторами акції виступили голова журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, заступник директора з науково-педагогічної роботи ННЦ "Інститут біології та медицини", доцент Наталія Скрипник, член журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, асистент Юлія Юмина та студент першого курсу магістратури Дмитро Шепілов.

Проведена акція, до участі у якій були залучені викладачі, аспіранти і студенти нашого Інституту, направлена на популяризацію біології та сприяння професійній орієнтації школярів, пошуку талановитих юних біологів, а відтак – формуванню нового покоління студентства, яке свідомо обирає свій фах.

Гімназії та школи Київщини, Вінниччини, Чернігівщини, Полтавщини, Запоріжчини – це далеко не повний перелік загальноосвітніх навчальних закладів, які відвідали наші волонтери. Акція викликала велику зацікавленість як з боку її учасників, так і з боку учнів і вчителів шкіл. Це свідчення не лише того, що захоплені біологією волонтери творчо підійшли до виконання поставленого перед ними завдання, але й того, що інтерес до біології як науки невпинно зростає. А значить, біологія – дійсно наука майбутнього!

Заступник директора

з науково-педагогічної роботи

ННЦ "Інститут біології та медицини"

Наталія Скрипник

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024