Новини

 

День відкритих дверей на хімічному факультеті

14.11.2017

Наприкінці жовтня 2017 року на хімічному факультеті Університету відбувся перший у цьому навчальному році “День Відкритих Дверей"

 

Основними гостями заходу стали школярі, їхні батьки й вчителі з Києва і різних куточків України, зокрема Фастова, Чернігова, Миргорода, Конотопу, Житомира, Вінниці та інших міст України. У Великій хімічній аудиторії заступник декана хімічного факультету Павленко В. А. розповів гостям про останні наукові досягнення, історію й структуру факультету та напрямки професійної підготовки студентів. «Ми маємо потужний науково-викладацький склад, який завдяки сучасному матеріально-технічному забезпеченню факультету, плідному співробітництву з науковими установами нашої країни, а також університетами Франції, Німеччини, Польщі, Іспанії, Румунії, Алжиру, США та Сінгапуру готує хіміків, на яких «полюють» не лише кращі підприємства України, але й Західної Європи», – зазначив Вадим Олександрович. А за словами професора Амірханова В. М., хіміки – особливі люди, вони багато знають про сутність навколишнього світу, розуміють і  вміють пояснити природні явища. Хоч вчитись на хімічному факультеті нелегко та бути хіміком – це престижно! І саме на хімічному факультеті університету Вам допоможуть обрати по справжньому цікавий шлях у житті: стати видатним науковцем чи викладачем, бути успішним керівником сучасної лабораторії або хімічного підприємства і розв’язувати проблеми відповідно до вимог сьогодення.

 

Викладачі, аспіранти та студенти факультету відповіли на численні запитання гостей та допомогли поринути у дивовижний світ хімії. Також на зустрічі було анонсовано новий навчальний проект для школярів  (координатор – доцент Хиля О. В.) «Лекторій для юних хіміків», що стартує у листопаді 2017 року.

 

Ми сподіваємось, що Дні відкритих дверей сприятимуть професійній орієнтації учнів і допоможуть талановитим юним хімікам зробити правильний вибір!

 

Наступна зустріч 16 грудня 2017 року о 12:00!

Місце зустрічі – Хімічний факультет

www.chem.univ.kiev.ua;

https://www.facebook.com/chem.univ

http://vstup.chem.knu.ua/

http://www.chem.univ.kiev.ua/ua/for_entrant/

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024