Новини

 

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

29.12.2020

Шановні студенти, аспіранти й докторанти, викладачі та співробітники Шевченкового університету!

Дорогі друзі!

 

Ми на порозі Нового, 2021 року. Минулий рік для нас, як і для всієї України, був непростим: війна на Сході, пандемія коронавірусу, інші виклики. Такі випробування випали й на долю нашого Університету. Але в цих умовах він успішно виконував свою головну місію – підготовку фахівців вищої кваліфікації. Зроблено відчутний крок у розвитку вітчизняної науки, у піднесенні культури й духовності, якими наші випускники збагачують національну та загальнолюдську скарбницю.

Спільними зусиллями колектив Університету забезпечив його життєдіяльність, оперативно адаптувався до роботи в онлайн-форматі, освоїв і розвинув новітні національні та зарубіжні інформаційні технології, налагодив якісний рівень організації навчального процесу. Це дало нам змогу без будь-яких зривів завершити і минулий навчальний рік, і перший семестр нинішнього, виконати заплановані наукові дослідження. У карантинних умовах ми робили і робимо все можливе для збереження здоров’я і життя кожного працівника та студента.

Цього року ми провели найуспішнішу за останній час вступну кампанію: абітурієнти подали до Університету понад 56 тисяч заяв, що є рекордним здобутком. Ми значно вдосконалили організацію навчального процесу, активізували наукову діяльність, зміцнили матеріальну базу та кадровий потенціал. Університет, залишаючись лідером вищої освіти в Україні, вкотре підтвердив свої позиції у провідних національних і світових рейтингах.

Попереду на нас чекає напружена робота. Упевнений, що Університет і в новому році буде взірцем української освіти й науки. Запорука цьому – наша відповідальність і єдність у досягненні мети, взаємоповага і взаємопідтримка кожного з нас, збереження та примноження університетських цінностей і традицій. Лише так можна долати труднощі й забезпечити поступ Шевченкового Університету до нових успіхів і звершень.

Тож нехай Новий рік обдарує кожного з Вас міцним здоров’ям, щастям і радістю, додасть життєвої снаги, мудрості, витримки та оптимізму, а зимові свята зміцнять Вашу віру в мир і спокій в Українській державі та злагоду й гармонію у кожній родині!

 

Вітаю всіх із Новим 2021 роком і Різдвом Христовим!

 

Щиро Ваш Леонід Губерський

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024