Новини

 

Дипломи Університету Камеріно вручено магістрам-географам

12.02.2020

У межах україно-італійської магістерської програми з подвійним дипломуванням у галузі знань 10 - «Природничі науки», за спеціальністю 106 – «Географія», освітньої програми «Географія еногастрономічної рекреації та туризму» успішно завершено перший етап навчання магістрів кафедри географії України в Італії з отриманням диплому Магістра (Мaster) І рівня за програмою «Управління експортом вина» в Університеті  Камеріно.

Вручення дипломів Університету Камеріно відбулося 7 лютого 2020 р. на Вченій раді географічного факультету.

Магістри кафедри географії України: Аліна Кіреєва, Вікторія Бульба, Ольга Моісеєнко, Олександра Ганчукова та Валентин Попов  показали високі результати навчання та отримали максимальні бали (110/110) за захист дипломних робіт в Університеті Камеріно. Директор магістерської програми «Wine export management»  професор Лука Петреллі відзначив високий рівень базової підготовки українських студентів, їхнє відповідальне ставлення  до навчання, наукових досліджень та практичної діяльності на підприємствах.

Гарант програми «Географія еногастрономічної рекреації та туризму» доцент О.О. Мотузенко зазначила, що  програма подвійного дипломування дозволила магістрам опанувати унікальним досвідом Італії щодо організації еногастрономічного туризму та винного експорту, взяти участь у роботі таких престижних винних форумів, як Vinitali, пройти стажування на базі провідних італійських виноробних підприємств.

Завідувач кафедри географії України  доцент С.І. Уліганець переконаний, що набуті магістрами знання дозволять ефективно досліджувати ено-гастрономічний потенціал України та створювати ефективні моделі сталого  розвитку еногастрономічного туризму у виноробних регіонах України, та в цілому впевнено конкурувати на національному та європейському ринку праці.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024