Новини

 

Університет впроваджує інновації в освітню діяльність

07.11.2019

«Університет 4.0: синергія інновацій». Саме під таким гаслом 6 листопада в Інноваційному центрі пройшов круглий стіл, який став презентаційною платформою проектів інноваційного розвитку Університету.

Ректор Леонід Губерський привітав учасників заходу і визначив стратегічні напрямки впровадження інновацій в Університеті.

Директор Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І. Ф. Кураса НАН України Олег Рафальський наголосив, що сьогодні існує необхідність створити освітній процес в смартфоні, адже якщо ми не будемо впроваджувати інновації, то ми так і залишимося пасти задніх. Тому молоді потрібно давати більше можливостей, щоб рухати нашу державу вперед. 

Погодились з гостем і представники студпарламенту – Серафим Мельничук та Вероніка Євтушенко, які розповіли про користь та зручність навчання в електронному форматі.

Також до активного обговорення долучилися стратегічний експерт з розвитку Kyiv Smart City – Анна Венглінська та GR директор компанії Human – Філіп Штеренталь, який зазначив: «Головними принципами платформи Smart KNU є автоматизація, гнучкість, інформативність та доступність. Що стосується структури, вона полягає в  комунікації, освітньому просторі, адмініструванні та документообігу, а також в аналітиці. Така система дасть змогу покращити освітній процес».

У ході круглого столу було представлено п’ять проектів інновацій у сфері освіти: Використання віртуальної реальності у навчальному процесі; Smart університет; Онлайн-платформа для працевлаштування студентів; Онлайн-освіта та Дуальна освіта.

За матеріалами Анни Прус та Павла Мілєвича, курсантів кафедри військової журналістики ВІКНУ 

Фото Тетяни Василик

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024