Новини

 

Відбулося відкриття нової мультимедійної аудиторії

03.09.2019

3 вересня 2019 року на економічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка  за сприяння IT-компанії Генезис відкрили нову мультимедійну аудиторію.

 

«Університет докладає всіх зусиль аби завжди йти в ногу з часом. Впровадження новітніх технологій в навчальний процес забезпечує якісну підготовку висококваліфікованих фахівців. Ми щиро радіємо коли кращі компанії України долучаються до цього процесу», зазначив ректор КНУ Леонід Губерський під час відкриття.

 

Декан економічного факультету Анжела Ігнатюк зазначила, що під час святкових заходів з нагоди  75-ти річчя економічного факультету представники IT-компанії Генезис, серед яких є випускники КНУ, ініціювали створення мультимедійної аудиторії. «Так ми спільними зусиллями створили студентам простір для проведення інтерактивних лекцій, віддалених конференцій,  семінарів», зауважила Анжела Іванівна.

Менеджер з розвитку бренду IT-компанії Генезис Анастасія Овчаренко підкреслила, що Генезис – завжди в діалозі зі студентами, інвестує в освіту молодих фахівців, бо переконані, що до успіху веде постійне зростання та самонавчання. Саме цей вислів прикрашає одну зі стін нової мультимедійної аудиторії.

 

Першу лекцію у новій аудиторії студентам-економістам прочитав операційний директор та співзасновник IT-компанії Генезис  Василь Ульянов.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024