Новини

 

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика»

26.04.2019

В Україні вперше визначено кращих молодих науковців серед студентів-економістів, які спеціалізуються на економічній аналітиці та статистиці.

25-26 квітня 2019 року на економічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся ІІ тур Конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика».

На Конкурс надійшло 36 студентських наукових робіт із 22 закладів вищої освіти України.

Після обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузева конкурсна комісія визначила і запросила до участі у підсумковій науково-практичній конференції авторів 9 студентських робіт, що посіли 1-9 місця в рейтингу.

Серед запрошених претендентів на нагороду – студенти 6-ох закладів вищої освіти України: Житомирського національного агроекологічного університету,  Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Полтавської державної аграрної академії, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

На відкритті конференції з привітальними словами та побажанням успішної роботи виступили декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анжела Ігнатюк та в.о. завідувача кафедри статистики та демографії економічного факультету КНУ Ігор Гончар.

 

За результатами рецензій наукових робіт та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія визнала переможцями Конкурсу та нагородила таких студентів:

- дипломами І ступеня: Софію Шевченко (Львівський національний університет імені Івана Франка) та Ольгу Думенко (Київський національний університет імені Тараса Шевченка);

- дипломами ІІ ступеня: Кирила Бабіна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) та Владислава Лесюка (Полтавська державна аграрна академія);

- дипломами ІІІ ступеня: Олександра Похільченка (Житомирський національний агроекологічний університет); Альону Кононенко та Альону Лабунську (Харківський національний автомобільно- дорожній університет); Олену Осьмачко Віталіївна (ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»); Дар’ю Виноградову (Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

 

Переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» було нагороджено також грамотами у таких номінаціях:

- «За кращу наукову роботу»: Кирила Бабіна та Дар’ю Виноградову;

- «За активну участь у науковій дискусії»: Ольгу Думенко та Владислава Лесюка;

- «За креативний підхід у науковій роботі»:  Олександра Похільченка та Софію Шевченко; 

- «За практичну спрямованість наукової роботи»: Альону Кононенко та Альону Лабунську;

- «За оригінальну презентацію»: Олену Осьмачко.

 

Підсумкова наукова-практична конференція дарує кожному учасникові шанс проявити свою креативність і захистити результати наукового дослідження в рамках дискусії та обміну думками. Це також чудова нагода поринути у творчу атмосферу однодумців, оцінити власні досягнення та визначитись у подальшій науковій-дослідницький роботі.

 

За матеріалами організаційного комітету Конкурсу

 

Центр комунікацій

 

 

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024