Новини

 

Святкування річниці механіко-математичного факультету КНУ

07.02.2019

 

У справжньому Голлівуді мали нагоду побувати всі, хто завітав 01 лютого 2019 року на святкування чергової річниці механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Студенти й співробітники цього навчального підрозділу урочисто відзначили 78-річчя факультету: організували тематичну вечірку з оформленими в Голлівудському стилі фотозонами, червоною доріжкою в холі й концертними номерами. Заступник декана з навчальної роботи Оксана Безущак визначила молодіжний лозунг для факультетських урочистостей: «Мехмат – це круто!». Олег Перегуда, заступник декана з виховної роботи, побажав студентам наснаги в новому семестрі навчального року й відзначив, що й цьогоріч, як і завше, дружний колектив факультету організовує незабутню святкову вечірку.

Урочистості з нагоди святкування річниці механіко-математичного факультету поєднали в собі насичену концертну програму з танцювальними виступами, пісенними й жартівливими номерами, а також благодійний ярмарок зі смаколиками, перегляд улюблених кінострічок, тематичні конкурси, змагання на кращий костюм до свята й різноманітні активності в соцмережах. Гості факультету мали нагоду завоювати свій персональний «Оскар» за костюмований образ, виконаний за мотивами якогось із голлівудських фільмів; за найбільше число соцмережевих уподобань, зібраних світлиною зі святкової фотозони; за активну особисту участь у святкуванні факультетської річниці.

Із нагоди 78-ої річниці до механіко-математичного факультету завітали не тільки сучасні студенти й співробітники, а й випускники минулих років, які назавжди зберігають теплі спогади про часи свого студентства. На завершення концертної програми організатори святкувань урочисто дарували заслужені гостями й учасниками заходу нагороди й подяки.

Колектив КНУ імені Тараса Шевченка щиро зичить своїм колегам подальших наукових здобутків і професійних звершень та багатолітнього процвітання!

Більше про святкування річниці механіко-математичного факультету можна знайти в мережі Фейсбук і за покликанням.

 

Довідково: Механіко-математичний факультет КНУ імені Тараса Шевченка було засновано 1940 році внаслідок реорганізації фізико-математичного факультету. Науково-освітня діяльність у галузі математики й механіки провадилася в Університеті від часу його заснування в 1834 році.

 

За матеріалами Світлани Ковалишин,

студентки Інституту журналістики,

знімки – механіко-математичний факультет

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024