Новини

 

Перший всесвітній день логіки проведуть у КНУ

10.01.2019

На факультеті комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка відбудеться низка заходів із нагоди Першого всесвітнього дня логіки.

Зустріч-семінар заплановано на 14 січня 2019 року, заходи проводитимуться під егідою Асоціації універсальної логіки. До організації й проведення Першого всесвітнього дня логіки в Україні долучаться працівники кафедри теорії та технології програмування КНУ, дослідницька спільнота «Логіка в інформатиці» та Український підрозділ Асоціації обчислювальної техніки.

Програма події передбачає офіційне заснування Українського співтовариства логіки (Ukrainian Logic Society), що відбудеться о 10:30 в аудиторії 01 факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ. Потому буде проведено фаховий семінар «Логіка та її застосування» (Logic and its Applications), до участі в ньому можливо буде долучитися особисто або за виступити з доповіддю за допомогою віддаленого доступу через Skype. Колектив факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка запрошує всіх охочих до 11 січня 2019 року надсилати свої заявки на участь за адресою ukrainianlogicalsociety@gmail.com.

Цьогоріч до святкування започаткованого Всесвітнього дня логіки долучаються науковці 35 країн світу. Окрім України, тематичні заходи буде проведено у Австрії, Бразилії, Ватикані, Великій Британії, Греції, Індії, Ірані, Італії, Коста-Риці, Мексиці, Німеччині, Польщі, США, Туреччині, Угорщині, Франції, Хорватії та низці інших держав.

В Україні головною локацією для проведення Першого всесвітнього дня логіки стане факультет комп’ютерних наук та кібернетики КНУ (адреса: проспект Академіка Глушкова, 4-Д, м. Київ, Україна; учасникам заходу добиратися до локації можна за допомогою метро, найближча станція – «Виставковий центр»).

Співробітники факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка запрошують усіх зацікавлених взяти участь у засіданні, присвяченому Першому всесвітньому дню логіки.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024