Новини

 

Вибори декана географічного факультету

05.12.2018

29 листопада 2018 р. на географічному факультеті за участю ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського відбулося розширене засідання Вченої ради факультету.

 

На порядок денний засідання було винесене важливе для факультету питання – обрання за конкурсом на вакантну посаду декана географічного факультету.

Засіданню Вченої ради передувало висунення кандидатури на посаду декана структурними підрозділами факультету. Колективи 8 кафедр факультету, а також співробітники адміністративно-господарської частини, студентський парламент та студентське профбюро одноголосно підтримали кандидатуру нинішнього декана Ярослава Олійника.

27 листопада 2018 р. відбулася конференція трудового колективу факультету, на якій одноголосно була прийнята ухвала щодо рекомендації Вченій раді географічного факультету кандидатури Ярослава Олійника для обрання за конкурсом на посаду декана факультету.

Відповідно до процедури перед Вченою радою факультету зі звітом декана про роботу факультету з грудня 2011 року по грудень 2018 року і представленням перспективних завдань подальшого розвитку виступив Ярослав Богданович. Після доповіді він відповів на запитання від членів Вченої ради, які стосувались найбільш важливих аспектів діяльності факультету.

Відбулося обговорення звіту декана факультету та розгляд кандидатури Ярослава Олійника на посаду декана географічного факультету.

За результатами таємного голосування Вчена рада географічного факультету одноголосно обрала на посаду декана факультету академіка НАПН України, доктора економічних наук, професора Ярослава Олійника.

Перед Вченою радою факультету виступив ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський, який високо оцінив роботу всіх підрозділів, відзначив здобутки, окреслив проблеми та перспективи подальшого розвитку географічного факультету. Також він поінформував колектив факультету про стратегічні завдання та напрямки розвитку Університету.

За матеріалами географічного факультету

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024