Новини

 

Кластерний семінар Еразмус+

21.09.2018

20 веренся  у КНУ імені Тараса Шевченка відбувся кластерний семінар для українських команд-виконавців проектів з розвитку потенціалу вищої освіти Еразмус+.

У його відкритті взяв участь проректор КНУ з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петро Бех.  Він від імені ректора академіка Леоніда Губерського привітав  учасників семінару та побажав плідної роботи.

Під час семінару виконавці проектів презентували кращі практики реалізації проектів (досягнуті результати та доступ до них, ведення документації, управління коштами гранту тощо), поінформували про розробки  їх використання та поширення серед українських колег.  Белен Енцісо проектний менеджер ЕАСЕА-Брюссель, розповіла про підготовку фінансової звітності для подання до ЕАСЕА документації з відповідними підтверджуючими та супровідними документами.

Учасники  кластерного семінару також обмінялися досвідом, отримали відповіді на запитання щодо особливостей роботи з документами, проведення аудиту, застосування штрафних санкцій тощо.

Оргаізатори заходу -  Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) та Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Представництвом ЄС в Україні.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024