Новини

 

Запрошуємо на КНУ EXPO-2018: простір освітніх можливостей!

07.09.2018

29 вересня 2018 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка вдруге поспіль відбудеться грандіозна освітня подія – Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ EXPO-2018.

Програма заходу передбачає презентації освітніх програм і фахові консультації від університетських експертів у рамках роботи виставкових і профорієнтаційних платформ, вичерпні поради щодо Вступної кампанії–2019 для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків чи родичів, а також захопливі конкурси, цікаві тематичні воркшопи й ґрунтовно розроблену культурно-розважальну частину.

Університетська локація Головного корпусу згуртує на освітньому фестивалі представників усіх навчальних структурних підрозділів КНУ, співробітників Підготовчого відділення, Приймальної комісії, університетських студентів і їхніх викладачів. І все це – задля того, аби допомогти майбутнім вступникам обрати свій шлях до успішного майбутнього. Усі присутні матимуть нагоду отримати вичерпні консультації щодо процесу й особливостей вступу, щодо функціонування університетських підготовчих курсів, розгалуженої структури самого Університету. Не проґавте свого шансу одержати консультації від досвідчених фахівців КНУ, які кожному посприяють у виборі подальшої професії та дадуть відповіді навіть на найбільш заплутані й нестандартні запитання! 

  • Коли: 29 вересня 2018 року, 10:00 - 15:00.
  • Де: Головний навчальний корпус КНУ імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60).
  • За додатковою інформацією звертайтеся: (044) 239-34-60 – Центр Комунікацій КНУ, 224 кабінет Головного корпусу.

Переглянути фотозвіт за результатами проведення першого КНУ EXPO-2018 можна тут.

Запрошуємо слідкувати за подією й оновленням її програми у facebook.

Чекаємо всіх зацікавлених у здобутті якісної вищої освіти в Україні!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024