Новини

 

Результати засідання Приймальної комісії від 11 серпня 2018 року

11.08.2018

Чергове засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося 11 серпня 2018 року.

У роботі засідання брали участь Голова Приймальної комісії, ректор Університету, академік Леонід Губерський, проректори Володимир Бугров, Олександр Рожко, Віктор Мартинюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, голова профспілкової організації Володимир Цвих, директори інститутів, декани факультетів, керівники структурних підрозділів і секретаріат Приймальної комісії.

Голова Приймальної комісії Леонід Губерський подякував усім представникам Приймальної комісії за гідне проведення Вступної кампанії-2018, що невдовзі вже завершиться.

Відповідно до порядку денного, присутні заслухали доповіді директорів інститутів і деканів факультетів Університету щодо зарахування вступників за ОС Магістр на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб.

Ректор Університету Леонід Губерський оприлюднив загальну статистику щодо цьогорічного набору абітурієнтів на навчання до українських ЗВО за кошти державного й регіонального бюджетів. Голова Приймальної комісії рекомендував проаналізувати здобутки й прорахунки поточної Вступної кампанії задля вироблення подальших пропозицій і рекомендацій.

Керівники структурних підрозділів КНУ доповіли про ситуацію з переведенням вступників на вакантні місця державного замовлення, а також оприлюднили інформацію щодо одержаних заяв для поновлення та переведення на навчання до Університету. Усі випадки було детально розглянуто й затверджено учасниками засідання Приймальної комісії.

Наприкінці присутні обговорили організаційні питання, погодили подальший графік проведення засідань Приймальної комісії КНУ та проведення урочистостей із нагоди Дня першокурсника.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024