Новини

 

КНУ – найпопулярніший університет за кількістю поданих заяв вступників

19.07.2018

Сьогодні, 19 липня 2018 року, на брифінгу Міністерства освіти і науки України «Вступна кампанія 2018 – Екватор» стало відомо топ-5 закладів вищої освіти, яким надають перевагу цьогорічні вступники.

Перше місце за кількістю поданих заяв посідає Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Також під час брифінгу директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік озвучила 5 спеціальностей, що користуються найбільшим попитом у абітурієнтів. Перше місце посідає право, далі за списком – філологія, середня освіта, менеджмент і медицина.

Заступник Міністра освіти і науки Юрій Рашкевич повідомив про те, що «сьогоднішній день можна вважати «екватором» вступної кампанії – тиждень подачі заяв вже позаду і тиждень ще попереду, їхній прийом триватиме до 18-ї години 26 липня. До 18-ї години 25 липня буде відкрита реєстрація електронних кабінетів. А вже 1 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників».

За даними МОН, станом на ранок 19 липня вступники подали до вишів майже мільйон заяв на бакалавра, магістра та молодшого спеціаліста.

Участь у брифінгу взяли заступник Міністра освіти і науки Юрій Рашкевич, гендиректор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров, директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024