Новини

 

ХХХІ Міжнародна конференція «Проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності»

19.07.2018

3-7 липня 2018 року в місті Ленкорань (Республіка Азербайджан) відбулася ХХХІ Міжнародна конференція «Проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності» (PDMU-2018).

Організаторами конференції виступили факультет комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Ленкоранський державний університет (м.Ленкорань) та Азербайджанський державний університет нафти та промисловості (м.Баку).

У конференції взяли участь учені з 7 країн: Азербайджанської Республіки, України, Грузії, Польші, Чеської Республіки, Німеччини, Туреччини.

Україну на конференції представили 22 учасники з різних навчальних та наукових установ. Очолював українську делегацію Голова Програмного Комітету доктор фізико-математичних наук, професор Олександр Наконечний.

Під час конференції на розширеному засіданні Вченої Ради відкритим голосуванням професора Олександра Наконечний було обрано Почесним професором Ленкоранського університету.

Закриття ХХХІ Міжнародної конференції «Проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності» пройшло 9 липня 2018 у Баку в Азербайджанському державному університеті нафти та промисловості, де для учасників була проведена цікава екскурсія по виробничих лабораторіях університету.

 

За матеріалами заступниці декана

факультету комп'ютерних наук та кібернетики

з наукової та міжнародної роботи КНУ

Олени Капустян

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024