Новини

 

КНУ співпрацюватиме з Українською асоціацією Римського клубу

20.03.2018

19 березня відбулася зустріч ректора КНУ імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського з Президентом Української асоціації Римського клубу Віктором Галасюком.

Виходячи з національних інтересів України, усвідомлюючи необхідність популяризації  в українському суспільстві ідей Римського клубу, прагнучи впровадження в Україні засад сталого розвитку та еко-соціальної ринкової економіки в контексті глобалізації та європейського цивілізаційного вибору  відбулося підписання опрацьованого та узгодженого Меморандуму про співпрацю.

 Його підписали ректор КНУ Леонід Губерський та Президент УАРК , народний депутат України Віктор Галасюк.

 Меморандум передбачає встановлення партнерських взаємовідносин та розвиток довгострокового, системного і взаємовигідного співробітництва. В рамках Меморандуму Сторони домовилися об’єднувати зусилля та ресурси задля реалізації спільних освітніх процесів і програм, мотивації та гуртування талановитої молоді навколо ідей сталого та інклюзивного економічного розвитку країни, проведення спільних публічних заходів, досліджень, розробка стратегічних програмних документів, налагодження співробітництва з міжнародними фінансовими урядовими та неурядовими організаціями тощо.

На підписанні Меморандуму були присутні проректор КНУ з перспективного розвитку Олександр Рожко, радник голови Комітету ВР з питань промислової політики  та підприємництва  Дмитро Марченко.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024