Новини

 

Парад Днів відкритих дверей у КНУ

20.03.2018

Минулого тижня майбутні абітурієнти з усіх куточків України приходили у Шевченків університет для особистого знайомства – на факультетах, в інститутах та коледжі відбулися Дні відкритих дверей.

А все почалося 15 березня з кафедри фольклористики Інституту філології КНУ. 16 березня майбутніх абітурієнтів вітали коледж геолого-розвідувальних технологій, Інститут управління державної охорони України, ННЦ «Інститут біології та медицини», Інститут високих технологій, економічний факультет. 17 березня естафету перейняли факультет радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем, Інститут післядипломної освіти, Інститут міжнародних відносин, філософський факультет, факультет соціології та хімічний факультет.

Близько 200 учасників – майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків – взяли участь у заходах, організованих економічним факультетом. Гостям були запропоновані:  

·      інформативні презентації особливостей вступної кампанії 2018 року на навчання за ОС-бакалавр та ОС-магістр ;

·      особливості навчання за різними освітніми програмами, в тому числі програмами подвійного диплому;

·       можливості навчання та стажування за кордоном під час навчального процесу;

·       перспективи працевлаштування в найкращих компаніях України та світу;

·    підведення підсумків ІIІ Всеукраїнського конкурсу есе англійською мовою з економіки на тему: «Internet-Based Social Initiatives for Your Local Community»;

·       спілкування з викладачами біля стендів кафедр.

«Дякуємо Вам, шановні абітурієнти, за радісні посмішки та цікаві запитання, що разом з нами готові рухатись до висот освіти, переваг і досягнень у навчанні»,  зазначено на офіційній фейсбук-сторінці економічного факультету.

16 березня майбутні абітурієнти та їхні батьки зустрілися з адміністрацією ННЦ «Інститут біології та медицини».

Під час зустрічі були обговорені загальні питання щодо правил вступу до Інституту, навчання й побуту студентів. Наші гості ознайомилися зі структурою, навчальними програмами, науково-педагогічною діяльністю, міжнародним співробітництвом Інституту та пересвідчилися, що фундаментальна підготовка майбутніх висококваліфікованих фахівців, що проводиться в ННЦ «Інститут біології та медицини», відповідає світовим вимогам. Навчальні програми дисциплін, що викладаються, спрямовані на глибоке засвоєння теоретичних знань, а сучасне обладнання дозволяє поглиблювати практичні здобутки.

«Співробітники Інституту відповіли на численні запитання наших гостей, які свідчать про зростання інтересу як до можливості навчання в ННЦ «Інститут біології та медицини», так і до біології у цілому»,  такі перспективні висновки дня відкритих дверей Інституту.

16 березня понад 100 юнаків і дівчат дізнались про специфіку підготовки майбутніх фахівців Управління державної охорони України. «В Інституті Управління державної охорони України Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов День відкритих дверей… (…) Було пізнавально та цікаво», – пише офіційна фейсбук-сторінка ІУДО.  

Хімічний факультет зустрічав майбутніх абітурієнтів 17 березня. Школярі та їхні батьки з різних куточків України познайомились з історією факультету, побували у науково-дослідницьких і навчальних лабораторіях, дізнались про сучасні наукові доробки хіміків, умови вступу, навчання і перспективи працевлаштування.

«Хочеш бути студентом хімічного факультету найкращого ВНЗ країни? Обирай пріоритет №1 – Хімічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка!» – розкриває секрет успіху офіційна фейсбук-сторінка хімічного факультету КНУ.

Більше 300 абітурієнтів з батьками мали змогу поспілкуватися з адміністрацією та завідувачами кафедр Інституту міжнародних відносин КНУ 17 березня. Міжнародники відзначають: «Було багато питань, емоцій та навіть вікторина з подарунками для майбутніх студентів. Потім студенти Інституту міжнародних відносин провели екскурсію та поділилися своїми враження від навчання».

Нагадуємо, 14 квітня 2018 року відбудеться загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ EXPO-2018.

Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024