Новини

 

Яскравий флешмоб мехмату до Дня числа «Пі»

16.03.2018

14 березня 2018 року  рівно о 14:03 студенти та викладачі механіко-математичного факультету Київського національного університету імені

Тараса Шевченка разом зі світовою науковою спільнотою долучилися до святкування

Міжнародного дня числа «Пі».

У запальному танцювальному флешмобі участь взяли і гості свята найвідомішої математичної константи – Інститут високих технологій, Київський природничо-науковий ліцей № 145, Український фізико-математичний ліцей та інші.

У рамках заходу студенти механіко-математичного факультету спільно з колегами з ІВТ КНУ організували благодійний ярмарок для збору коштів на реабілітацію пораненого на війні Петра Олексюка. Усі виручені кошти були передані Петру.

Ведучий події, голова ради молодих вчених механіко-математичного факультету КНУ, Володимир Зубченко на її початку пообіцяв присутнім, що похмурий день буде яскравим і фантастичним. І, справді, завдяки організаторам на чолі з заступницею декана з навчальної роботи Оксани Безущак і талановитим, енергійним, натхненним студентам, ліцеїстам, старшокласникам святкування Міжнародного дня числа «Пі» вийшло надзвичайно видовищним.

Студентський рекорд транслювався в усіх соціальних мережах і його могли побачити усі ті, хто не зміг завітати, а ще він був зафіксований аерозйомкою із дрона і, безумовно, увійшов в історію яскравих наукових звитяг механіко-математичного факультету КНУ.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024