Новини

 

IIR Business School запрошує на курси

21.11.2017

IIR Business School – це проект, що дає можливість кожному отримати знання від професіоналів-практиків, здобути навички у сферах бізнесу, маркетингу, фінансових ринків, психології впливу, ділового етикету й переговорів та інвестувати в якісну альтернативну освіту міжнародного рівня. Бізнес школу Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка було відкрито у травні 2017 року.

Долучайтеся до нових програм бізнес-школи:

Дмитро Розенфельд свого часу обіймав посаду віце-президента з маркетингу Національної Телекомпанії України, у 2008 році був запрошений на посаду заступника генерального директора в медіа-холдинг «РБК Україна». У 2010 році Дмитро відкриває незалежну маркетингову практику і успішно веде компанії українського та міжнародного бізнесу. Займаючись в тому числі і політичним маркетингом, Дмитро працює з найвідомішими українськими політиками і бізнесменами.

У 2013 році заснував закрите маркетингове агентство ROZENFELDOFFICE, що спеціалізується на Intelligent marketing і продажах на складних конкурентних ринках.

У 2014 році відкрив бюро по виробництву презентацій Rozenfeld Intelligent Presentations.

На зустрічі Дмитро розповість про презентацію та самопрезентацію, навчить основам переконання, проаналізує парадокси мислення споживача.

Коли: 22 листопада 2017 року о 19:00.

Де: 110 аудиторія Інституту міжнародних відносин КНУ.

Кількість місць обмежена. Реєстрація обов’язкова.

Вхід вільний.

Контактний номер телефону – 067-777-81-99.

Подія у facebook.

 

Всі менеджери є лідерами. Всі керівники - менеджерами.

Яке з цих тверджень правильне? Жодне. Ці слова часто плутають, оскільки ми думаємо, що як керівники, так і менеджери відповідають за конкретне завдання чи групу людей. Проте між ними існує багато відмінностей. Одна така відмінність полягає в тому, що менеджер не може керувати людьми взагалі. А лідер взагалі може не мати офіційної влади.

Цей курс не тільки розмежовуватиме керівників та лідерів, але й забезпечить вас деякими ресурсами, щоб бути компетентним менеджером і хорошим лідером. Якщо ви хочете запустити маленький проект або компанію з тисячами співробітників, керівництво та навички управління – це ключі, що відкривають ці двері. Багато хто вважає, що найвищі позиції дістаються тим, хто найбільше знає про бізнес, але насправді ці посади зберігаються для лідерів, чиї навички лідерства перевершують бізнес-спритність.

4 професіонали будуть працювати з вами два вікенди (36 годин) та допомагати наблизитися до вашої мети та вдосконалити свої навички: Дмитро МаліночкаPublic Speaking. Презентаційні навички; Ірина Чижик – Менеджмент; Ілля Бачурін – Психологія впливу; Фарид Сафаров – Бізнес-етикет. Як правильно спілкуватися із бізнес партнерами.

Коли: 25-26 листопада (10:00-19:00); 2-3 грудня (10:00-19:00).  

Де: 110 аудиторія Інституту міжнародних відносин КНУ.

Кількість місць обмежена. Реєстрація обов’язкова.

Контактний номер телефону – 067-777-81-99.

Долучайтеся до події у facebook.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024