Новини

 

Відбулося чергове засідання Приймальної комісії КНУ

14.07.2017

14 липня 2017 року відбулося чергове засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Участь у засіданні взяли Голова Приймальної комісії, ректор КНУ Леонід Губерський, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневичпроректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугровпроректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів і декани факультетів КНУ та інші співробітники.

Голова Приймальної комісії, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський проінформував присутніх про нові досягнення Університету в освітній сфері, про хід Вступної кампанії 2017 року доповів відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич.

Зокрема, у робочому порядку було обговорено питання, що стосувалися поновлення та переведення на навчання до КНУ, а також певні аспекти щодо прийому заяв від пільгових категорій вступників. Окремими пунктами було розглянуто суперечливі випадки, чітко не врегульовані чинним законодавством України.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024