Новини

 

Приємні Канівські новини

24.05.2013
22 травня члени Студентського Парламенту змогли ще раз вкотре переконатися в тому, що у нашій рідній Альма - Матер, Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, планомірно і цілеспрямовано створюються і поліпшуються умови для успішного навчання, розвитку і відпочинку студентства.
На мальовничій території Канівського заповідника ННЦ «Інститут Біології», що є базою навчальних практик для шести факультетів університету, реконструювали і до цьогорічного сезону відкрили приміщення нової їдальні, що її можна сміливо порівняти з ресторанним комплексом європейського рівня. І не лише за інтер»єрами і дизайном, а й за оснащенням її приміщень та за якістю кухонного начиння. На фотографіях ви самі можете порівяти «до» і «після». Всього за 8 місяців відбулася повна реконструкція споруди і тепер маємо сучасний центр харчування і відпочинку, де для польоту і здійснення задумів з її внутрішнього художнього оформлення у студентів необмежені можливості. Та й меню у новій їдальні приємно вразило і нас, і ректора, який особисто приїхав, як кажуть «прийняти» роботу будівельників. З Леонідом Васильовичем прибули Голова профспілки університету Володимир Цвих, проректор з адміністративно-господарської роботи Костянтин Потапенко, головний консультант Євген Томін, директор університетського центру харчування №2 Надія Колесник та декани факультетів, чиї студенти проходять тут практику.
Актив Студентського Парламенту, у складі голови Студентського парламенту університету М.Макарчука, голови Студентського парламенту філософського факультету А. Курінної, голови Студентського парламенту географічного факультету І. Степанець та очільниці департаменту туризму В. Базилянської теж були запрошені дати свою оцінку зробленому. Ми поспілкувалися зі студентами –біологами які наразі проходять тут практику. Загальна думка – умови поліпшилися незрівняно, в будинку для проживання кімнати і побутові приміщення теж зазнали оновлення. Позитивні коментарі отримали ми не лише від студентів, а й від викладачів університету та співробітників заповідника.
Варто зазначити, що за доволі короткий термін виконано значний обсяг роботи, але це тільки початок. Студентський парламент від імені всіх студентів, які проходять і проходитимуть в Каневі практику дякує ректору університету не тільки за нову їдальню, а й за системну підтримку такого великого та віддаленого підрозділу. Приїдете сюди _ самі переконаєтеся. Однак не утрималися ми і від прохань до ректора. Ми попросили обладнати тут спортивний майданчиків, забезпечити його інвентарем, а в таку чудову їдальню придбати музичне та відео обладнання, щоб зробити її справжнім центром дозвілля. На що отримали однозначну відповідь Леоніда Васильовича: «Все це у вас тут буде». І ми в цьому не сумніваємося, бо в нашому університеті всі зусилля спрямовані на те, щоб перетворити його на освітянський центр кращих світових зразків. І навіть трошки заздримо тим, хто вчитиметься тут після нас, бо плани на перспективу дуже великі.
Інна Степанець, голова Студентського Парламенту географічного факультету




























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024