Новини

 

Уперше українські студенти ввійшли до списку переможців Oxford International Intellectual Property Moot 2023

31.03.2023

Студенти ОНП «Інтелектуальна власність» НН Інституту права отримали нагороду «Spirit of the Moot» у міжнародних судових дебатах з інтелектуальної власності Oxford International Intellectual Property Moot 2023.

 

Магістрантки Анастасія Толкачова та Анна Ткачук взяли участь у 20-му щорічному Оксфордському міжнародному муткорті з питань інтелектуальної власності Oxford International Intellectual Property Moot 2023, що проходив з 15 по 19 березня 2023 року. Тренували команду випускниці Інституту права КНУ Ілона Болюбаш та Наталія Бадьора.

За результатами письмових раундів було оголошено фіналістів Oxford International Intellectual Property Moot 2023 та відібрано 28 команд, які взяли участь в усних доповідях на цьому престижному змаганні. Серед них – команди із Франкфуртського університету Гете, Королівського коледжу Лондона, Лондонської школи економіки, Національного університету Сінгапуру, Кембриджського університету, Оттавського університету та інших провідних університетів світу. Вперше за результатами письмових раундів до усних раундів було відібрано команду з України.

 

ННІ права: «Сердечно вітаємо наших здобувачів із перемогою у змаганнях в 3 із 4 обов’язкових усних раундах та отриманням престижної нагороди «Дух муткорту» («Spirit of the Moot»)! Команда гідно представила Київський національний університет імені Тараса Шевченка на міжнародному рівні, де були представлені команди з багатьох провідних університетів світу із різних куточків світу (Англія, Австралія, Індія, Сінгапур, Канада тощо)».

Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій: «The Intellectual Property Moot – триденна подія, що відбувається кожного березня за ініціативи Оксфордського дослідницького центру інтелектуальної власності. В конкурсі беруть участь команди університетів з усього світу. Експерти моделюють гіпотетичну проблему у галузі IP, а студенти мають надати письмові матеріали та усні аргументи з вирішення цієї проблеми. Списки переможців традиційно формують переважно Англія, Австралія, Сінгапур і Канада. Країни, які є лідерами сфери IP у світі. Що ж, відучора до цих держав приєдналась і Україна!»

 

Щирі вітання команді Інституту права КНУ та особисто Анастасії Толкачовій та Анні Ткачук, які здобули нам цю перемогу! Гордимося вашими успіхами!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024