Новини

 

КНУ співпрацюватиме з АТ «ТАСКОМБАНК»

21.09.2022

Київський національний університет імені Тараса Шевченка й Акціонерне товариство «ТАСКОМБАНК» підписали Меморандум про співпрацю 20 вересня 2021 року.

Своїми підписами Меморандум скріпили: ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров і голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй.

У підписанні Меморандуму взяли участь: проректорка КНУ з науково-педагогічної роботи (фінансово-економічні питання) Ольга Білявська та директор з обслуговування VIP-клієнтів АТ «ТАСКОМБАНК» Валерій Гудзенко.

Ректор КНУ Володимир Бугров зазначив, що для багатотисячного колективу Шевченкового університету реалізація підписаного меморандуму дозволить підвищувати фінансову грамотність співробітників та відкриє нові можливості у набутті нових практичних навичок і знань для студентів і науково-педагогічних працівників.

Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй переконаний, що співробітництво з Університетом, спрямоване на підсилення обізнаності у банківській справі, має важливе завдання  формування нової інтелектуальної еліти країни.

За словами проректорки КНУ Ольги Білявської, співпраця Університету й АТ «ТАСКОМБАНК» відбуватиметься у кількох сферах:

  • навчальний процес;
  • стажування науково-педагогічних працівників КНУ;
  • співпраця в рамках зарплатного проєкту;
  • співпраця в рамках торговельного еквайрингу – встановлення POS-терміналів для обслуговування платіжних карток;
  • співпраця в рамках Інтернет-еквайрингу.

Зокрема проректорка розповіла, що співробітництво у сфері  навчального процесу передбачає практику для студентів у відділеннях АТ «ТАСКОМБАНК» в Україні, залучення топ-фахівців банку для проведення практикумів, тренінгів, майстеркласів; участь у рецензуванні кваліфікаційних робіт рівня бакалавр і магістр; проведення спільних заходів; розробку та втілення навчальних та інформаційних програм і курсів, різноманітних проєктів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності щодо функцій і ролі банківської галузі для українського суспільства.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024