Новини

 

Зустріч ректора з Послом Азербайджанської республіки в Україні

21.01.2022

 

Ректор КНУ Володимир Бугров зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні пані Ельмірою Ахундовою.

Робоча зустріч відбулася 21 січня 2022 року. У ній також взяли участь проректорка з науково-педагогічної роботи КНУ Ксенія Смирнова, третій секретар Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Тарана Садигова, заступниця начальника відділу міжнародного співробітництва Надія Серьогіна.

Володимир Бугров привітав Надзвичайного та Повноважного посла й зазначив, що навіть в умовах складної епідеміологічної ситуації, пов'язаної із захворюванням на COVID-19, Університет та Посольство Азербайджанської Республіки в Україні продовжують плідно працювати й розвивати співпрацю.

У ході зустрічі було підписано Угоду про облаштування та функціонування аудиторії однієї з аудиторій Головного навчального корпусу. Відповідно до підписаної угоди, аудиторії буде присвоєно ім'я азербайджанського дипломата, письменника, політичного діяча, першого посла АДР (Азербайджанської демократичної Республіки) в УНР (Українській Народній Республіці) – Юсіфа Везіра Чеменземінлі.

Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні пані Ельміра Ахундова висловила сподівання, що аудиторія функціонуватиме як навчальний центр й сприятиме освітньому і культурному обмінам.

Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024