Новини

 

Співпраця з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру

25.11.2021

 

Представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка розширили співпрацю з органами української державної влади завдяки партнерству з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру.

 

Офіційне підписання Меморандуму про співпрацю відбулося 25 листопада 2021 року. Передбачається, що обидві інституції провадитимуть спільну діяльність у царині національної інфраструктури геопросторових даних, а також у топографо-геодезичній і картографічній діяльності.

Відповідно до положень укладеної угоди, найближчим часом передбачається визначення правових засад для подальшої співпраці, взаємного обміну інформацією й досвідом, а також провадження освітньої, науково-методичної й практичної діяльності у зазначених галузях та в землеустрої.

Згідно з підписаним Меморандумом, стануть можливими такі види взаємодії між КНУ імені Тараса Шевченка й Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру, як:

  • іміджева й профорієнтаційна діяльність обох інституцій для зростання популярності професій топографа, геодезиста, картографа й землевпорядника;
  • практична фахова підтримка вступників і студентів, які здобувають відповідні професійні навички;
  • підготовка й реалізація спільних заходів і проектів, а також заснування відповідних освітніх програм задля розвитку національної інфраструктури геопросторових даних, топографо-геодезичної й картографічної діяльності.

Науково-педагогічний колектив КНУ імені Тараса Шевченка вітає зусилля керівництва Університету задля розширення мережі фахового партнерства провідного українського ЗВО й подальшого вдосконалення якості освітніх послуг в Україні!

 

За матеріалами офіційного сайту Держгеокадастру

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024