Новини

 

КНУ імені Тараса Шевченка запрошує до аспірантури та ад’юнктури!

20.08.2021

Бажаєш отримати PhD-ступінь, займатися наукою та викладати?

З 25 серпня 2021 року розпочинається прийом документів до аспірантури та ад’юнктури

Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

 

 

Університет здійснює підготовку здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня освіти за 44 освітньо-науковими програмами з 40 спеціальностей, 15 галузей знань. А також на економічному факультеті КНУ запроваджено унікальну програму подвійного дипломування «Фінансовий менеджмент» спільно з Норд університетом (Норвегія).

У 2020-2021 навчальному році було акредитовано 34 освітньо-наукові програми підготовки докторів наук, 11 з яких були визнані зразковими.

Підготовка докторів філософії у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка здійснюється за денною та заочною формами навчання; за кошти державного фінансування й фізичних та/або юридичних осіб.

Цьогоріч Університет отримав 154 місця на підготовку науково-педагогічних кадрів через аспірантуру за рахунок державного фінансування.

Детальніше про подачу заяв, перелік документів, процедуру складання іспитів й зарахування до аспірантури та ад’юнктури можна дізнатися з презентації у прикріпленому файлі або на сайті Відділу підготовки та атестації науково-педагогічних кадрів.

 

Відео: Ельдар Якушин

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024