Новини

 

Реєстрація на «KNU Teach Week» – підвищення кваліфікації для викладачів Університету

11.01.2021

До уваги науково-педагогічних працівників Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

 

Для викладачів і науковців КНУ проводитиметься курс «KNU Teach Week», сертифікат про успішне завершення якого зараховуватиметься як підвищення кваліфікації освітян. Реєстрація на курс уже розпочалася й триватиме до 23:00 15 січня 2021 року!

Заняття проходитимуть дистанційно, у вигляді вебінарів. Учасники освітнього курсу «KNU Teach Week» матимуть нагоду ознайомитися із популярними сучасними прийомами й інструментами для організації навчального процесу в online-форматі. Заняття для працівників Університету проводитимуть експерти-освітяни, а також представники компаній-працедавців. Усі охочі зможуть прослухати освітні вебінари, поставити уточнювальні запитання спікерам, долучитися до фінальної дискусії, успішно пройти заключне тестування й отримати сертифікат про підвищення кваліфікації за результатами проходження курсів.

  • Вебінари першого циклу відбуватимуться щоденно, у період 18–22 січня 2021 року.
  • Заняття триватимуть від 12:00 до 15:30.
  • Проведення заключної панельної дискусії заплановано на 25–26 січня 2021 року.
  • Усі зацікавлені представники Університету зможуть долучитися до занять на безоплатній основі.

Співорганізатори освітньої події запрошують всіх охочих зареєструватися до участі в освітньому циклі «KNU Teach Week» за допомогою форми.

 

Науково-педагогічний колектив КНУ імені Тараса Шевченка переконаний, що такі й подібні освітні цикли не тільки сприятимуть саморозвиткові всіх учасників, а й суттєво покращуватимуть рівень викладання і якість надання освітніх послуг у провідному ЗВО України!

 

Довідково: Співорганізаторами проведення курсу «KNU Teach Week» в Університеті виступили Сектор працевлаштування студентів та аспірантів (KNU WORK) спільно із партнерами, агенцією UGEN. Інформаційну й організаційну підтримку щодо проведення освітнього курсу надають Науково-методичний центр організації навчального процесу КНУ імені Тараса Шевченка й Центр комунікацій.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024