Новини

 

Запрошуємо на онлайн-тренінг щодо залучення іноземних студентів до навчання в Україні

07.08.2020

 

У Центрі інноваційного розвитку Університету 10 серпня 2020 року об 11:00 відбудеться онлайн-тренінг на тему «Здобуття вищої освіти в Україні: маркетингові стратегії залучення іноземних студентів на навчання».

 

Онлайн-консультацію буде проводити І. Ю. Ахтирська, експертка з вищої освіти у країнах ЄС та Швейцарії, Голова приймальної комісії Університету бізнесу і міжнародних відносин (Швейцарія).

На тренінгу передбачається розглянути досвід європейських країн щодо залучення на навчання до ЗВО іноземних студентів. Буде обговорено:

  • систему маркетинг-розсилки; сайт з формою заявки, яка прив’язана до гугл-аналітики; СRM як система процесу прийому кожного конкретного абітурієнта;
  • роботу відділу продажу: сегментація дзвінків, пропозицій, вартісний поріг;
  • відділ візової підтримки та опіки над абітурієнтом в момент прийому і перед приїздом як повний пакет послуг «п’ять зірок»;
  • регульовану робота з агентами.

Усіх зацікавлених просимо підтвердити участь у заході листом на пошту i.center235@gmail.com. Підтверджені учасники отримають координати тренінгу в Zoom.

 

 Нагадаємо, що Указом Президента №210/2020 від 03 червня 2020 року «Про вдосконалення вищої освіти в Україні» було доручено Кабінету Міністрів України «розробити та затвердити до 1 вересня 2020 року план заходів щодо популяризації можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів».

Нині Міністерство освіти і науки України разом із ЗВО займаються такою розробкою. Низка факультетів та інститутів Київського національного університету імені Тараса Шевченка долучилися до цього процесу й подали свої пропозиції щодо покращення можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів. Участь у розробці взяли: економічний факультет, факультет інформаційних технологій, ННЦ «Інститут біології та медицини», ННІ «Інститут геології».

 

Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024