Новини

 

Вебінар щодо публічних закупівель для працівників Університету

06.08.2020

Науково-дослідна частина Київського національного університету імені Тараса Шевченка організувала вебінар щодо особливостей подачі заявок на проведення публічних закупівель.

 

Корисну інформаційну подію було проведено 5 серпня 2020 року в дистанційному форматі. Вебінар проходив за участі начальниці НДЧ КНУ Ганни Толстанової, а учасниками заняття стали керівники науково-дослідних робіт структурних підрозділів Університету.

Віртуальну зустріч було присвячено обговоренню актуальних змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та оновленій процедурі придбання товарів і послуг для потреб закладів вищої освіти. У вітальному слові до учасників вебінару Ганна Толстанова представила уповноважену особу щодо закупівлі товарів, робіт і послуг для потреб Науково-дослідної частини КНУ – кандидатку економічних наук Юлію Сагайдак. Начальниця НДЧ повідомила, що надалі супроводом публічних закупівель Науково-дослідної частини КНУ опікуватиметься саме ця уповноважена працівниця.

Наукові керівники виконуваних у КНУ науково-дослідних робіт отримали під час вебінару вичерпні консультації щодо організації праці й оформлення документації для проведення закупівель, згідно з вимогами чинного законодавства. Учасники жваво обговорювали нововведення й ділилися власними міркуваннями щодо внесення можливих коригувань до вже звичної процедури закупівель.

 

Довідково: Ознайомитися з покроковою інструкцією щодо порядку оформлення публічних закупівель можна на офіційному сайті НДЧ, за покликанням.

 

За матеріалами Інформаційного сектора НДЧ

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024