Новини

 

Дві команди Університету – у національному фіналі Big Idea Challenge 2020!

06.07.2020

Дві корисні креативні ідеї, подані командами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, увійшли до фіналу національного відбору проєктів у Конкурсі ідей Big Idea Challenge 2020.

 

 

За результатами відбору міжнародними експертами, фіналістами етапу національного відбору від України стало 10 проєктів, два із яких – подано представниками КНУ.

Зокрема, проєкт «vicTEAM», поданий Катериною Соколовою, асистенткою кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, змагається за перемогу в категорії суспільно значущих проєктів (Social Impact Category). А проєкт «CamTouch», поданий Максимом Задніпренком, студентом економічного факультету КНУ, прагне вибороти першість серед поданих у категорії цифрових технологій (Digital Technology Category).

Наразі розпочалося голосування за проєкти фіналістів національного відбору, за результатами якого Британською Радою буде обрано єдиного учасника від України. Саме цей проєкт і представлятиме в Лондоні підприємницько-креативні індустрії освітніх закладів України й змагатиметься за перемогу з проєктами, поданими командами із Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Азербайджану, Вірменії й Грузії. Ознайомитися з проєктами, поданими представниками КНУ, можна тут (проєкт «vicTEAM») і тут (проєкт «CamTouch»).

Від 6 до 20 липня 2020 року проєкти від КНУ імені Тараса Шевченка можна підтримати, для цього достатньо перейти за наведеними вище покликаннями й натиснути на позначку «голосувати зараз» (Vote now), розміщену безпосередньо під кожним із відео. Кожен із українців може віддати один голос за кожен із проєктів.

 

Щиро вітаємо команди КНУ імені Тараса Шевченка із проходженням до фіналу національного етапу відбору й запрошуємо громаду Шевченкового університету проголосувати за обох цих фіналістів у період від 6 до 20 липня 2020 року!

 

Довідково: Конкурс креативних ідей Big Idea Challenge 2020 – щорічний міжнародний конкурс відео-пітчів в рамках 5-тирічної ініціативи Creative Spark, спрямованої на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств. І сам конкурс, і глобальна ініціатива мають на меті розвиток підприємницьких навичок і креативної економіки в семи країнах світу, зокрема, в Україні, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії й Грузії. Реалізацію й фінансове забезпечення програми та самих креативно-освітніх проєктів гарантує Британська Рада. Глобальним організатором конкурсу Big Idea Challenge 2020 є London Metropolitan University. Менторську підтримку й підготовку учасників Big Idea Challenge 2020 від Університету забезпечував Національний центр розвитку креативного підприємництва (NCCE) КНУ імені Тараса Шевченка (Україна), під керівництвом доцента економічного факультету, доктора економічних наук Максима Ситницького.

 

За матеріалами Максима Ситницького, ЕФ КНУ

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024