Новини

 

Відбулися онлайн-збори Конференції трудового колективу КНУ

25.06.2020

Чергові збори Конференції трудового колективу КНУ імені Тараса Шевченка відбулися 25 червня 2020 року в дистанційному режимі за наявності кворуму делегатів від усіх структурних підрозділів.

Головним питанням зібрання стало обрання виборних представників до складу Вченої ради, повноваження якої розпочнуться з 1 липня 2020 року.

Відкриваючи Конференцію, ректор Леонід Губерський подякував членам Вченої ради, які протягом 5-ти останніх років плідно працювали на користь Університету. Особливо він відзначив роботу виборних представників, які представляли усі підрозділи КНУ. Також ректор зазначив, що новий склад Вченої ради повинен зробити все, щоб Університет і надалі був лідером у освітній і науковій сферах України і світу.

Під головуванням Володимира Цвиха делегати обрали секретаря Конференції трудового колективу, мандатну й лічильні комісії й перейшли до обрання виборних представників, які представлятимуть наукових і науково-педагогічних працівників Університету у Вченій раді.

Відповідно до Статуту КНУ імені Тараса Шевченка, ці виборні представники обираються із завідувачів (начальників) кафедр, професорів, докторів наук і докторів філософії − по 1 представнику, згідно з рішенням трудових колективів кожного факультету чи інституту, обсерваторії та Науково-дослідної частини.

Конференція підтримала кандидатури 22 представників, обраних трудовими колективами структурних підрозділів, одноголосно.

Далі було обрано по два виборних представники з числа інших співробітників Університету, які працюють у ньому на постійній основі, та від спільноти аспірантів, докторантів, слухачів і асистентів-стажистів. Представниками цих категорій стали кандидати, які отримали більшість голосів від делегатів Конференції трудового колективу.

На завершення Леонід Губерський привітав новообраних членів Вченої ради Університету й висловив сподівання на продовження продуктивної праці задля процвітання Університету, також ректор побажав усім успіхів і міцного здоров’я.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024