Новини

 

Лекція експерта з корпоративної безпеки на економічному факультеті

14.02.2020

 

 

Студентство й науково-педагогічний колектив Київського національного університету імені Тараса Шевченка мало можливість відвідати публічну лекцію експерта з корпоративної безпеки на економічному факультеті.

 

Захід було проведено 13 лютого 2020 року в Smart-аудиторії навчального підрозділу. Співорганізаторами події виступило керівництво економічного факультету й ініціативна група з юридичного факультету КНУ.

Темою лекції було обрано контроверсійні питання корпоративної культури, зокрема, говорили про «Приховану загрозу… Або що приховує статистика про корпоративне шахрайство». А доповідачем виступив Артем Ковбель – партнер міжнародної аудиторської та консалтингової компанії Kreston GCG, ревізор і голова комітету «Форензік», член Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України (АПКБУ), засновник forensic boutique «VILIGANT», аудитор і фінансовий радник Євгена Черняка.

Артем Ковбель наголосив, що найбільша проблема корпорацій – загроза крадіжок, і йдеться не стільки про махінації з ресурсами матеріальними, як про інформаційні, комунікаційні й часові втрати. Для запобігання подібним корпоративним махінаціям експерт порадив використовувати систему контролю за дисципліною в тій чи іншій організації.

Основною практичною настановою від Артема Ковбеля, який і сам здобув дві вищі освіти, стало твердження про потребу постійного навчання й самовдосконалення, як у закладі вищої освіти, так і поза ним. На думку фахівця, найважливішими галузями знань у сучасному глобалізованому світі виступають математика, іноземні мови, наявність soft skills, комунікабельність і налагоджені ділові зв’язки.

Артем Ковбель на власному досвіді переконав українську молодь у тому, що найцінніше – це практика, любов до власної справи й прагнення досягати результатів за визначений період часу.

Педагогічно-студентський колектив економічного факультету КНУ переконаний, що такі й подібні зустрічі дозволяють українській молоді вірити у власні сили й більш виважено підходити до вибору майбутньої професії.

 

За матеріалами прес-центру економічного факультету

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024