Новини

 

Проект «Reduce crime together» в КНУ

23.01.2020

Інформаційно-просвітницький семінар із запобігання злочинності, організований міжнародною волонтерською організацією «ASEZ-КНУ», відбувся 21 січня 2020 року в Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

До проведення заходу долучилися не лише студенти КНУ, а й південнокорейські студенти-волонтери, члени організації ASEZ.

Подібні семінари під гаслом «Reduce crime together» проводяться в університетських кампусах усього світу задля зниження рівня злочинності. Адже саме молодь повинна протидіяти подібним викликам задля майбутніх поколінь.

Із вітальним словом до учасників заходу звернувся проректор КНУ Петро Бех, який подякував організаторам семінару за привернення уваги до такої суспільно важливої теми.

Директор Центру виховної роботи КНУ Ірина Кондратьєва зазначила, що позитивним є сама поява осередку організації ASEZ в Університеті і висловила сподівання, що завдяки діяльності «ASEZ-КНУ» студенти будуть активніше долучатися до волонтерських акцій.

Учасниками семінару було продемонстровано важливість проведення волонтерських акцій для старших поколінь. Також відбулася дискусія між українськими та корейськими студентами щодо питань запобігання злочинності в обидвох країнах.

Активісти «ASEZ-КНУ» і надалі організовуватимуть пізнавальні заходи просвітницької тематики для студентів Шевченкового Університету.

За матеріалами Анастасії Ратушної, «ASEZ-КНУ»

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024