Новини

 

Інституту міжнародних відносин - 75

18.10.2019

Шановні співробітники, студенти і випускники Інституту міжнародних відносин!

Вітаємо ваш колектив з 75-річчям від дня заснування Інституту.

За минулі три чверті століття Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка став одним з провідних світових центрів з підготовки спеціалістів-міжнародників. Саме випускники Інституту є основою дипломатичного корпусу нашої країни.

Інститут міжнародних відносин засновано восени 1944 року, коли країна потребувала висококваліфікованих дипломатів. Сьогодні ІМВ – головний навчальний заклад країни, що готує дипломатів і фахівців з питань міжнародних економічних, правових та комунікаційних питань, він є визнаним лідером в освітньому та науковому напрямах. В Інституті працюють талановиті викладачі, відомі професори, фахівці своєї справи. Вони не лише дають найкращі знання й мовну підготовку, а й навчають майстерності ведення перемовин, умінню переконувати, домовлятися і відстоювати інтереси нашої держави.

За сім з половиною десятиліть Інститут підготував тисячі високопрофесійних фахівців. Серед його випускників – президенти і голови урядів, міністри, відомі політики і дипломати, вчені і бізнесмени з усього світу.

ІМВ розширює свої міжнародні зв’язки і активно взаємодіє з провідними університетами світу. Усе це свідчить про високий авторитет Інституту, його досягнення в освітній і академічній сферах.

Упевнені, що цьогорічний ювілей стане значною віхою у насиченому житті Інституту.

Бажаємо здоров’я, благополуччя, нових звершень у творчій, освітній і науковій сферах.

З повагою,

ректор Леонід Губерський та колектив Шевченкового Університету

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024