Новини

 

Із Днем студента!

16.11.2018

Шановні студенти!

Прийміть вітання із Міжнародним днем студента!

 

Сучасна молодь – креативна, завзята й небайдужа, має широкий кругозір і прогресивні погляди та прагне випереджати час, бути лідерами й змінювати світ на краще. Щире захоплення викликає рівень вашої внутрішньої свободи, здатність до рішучих вчинків, а також ваші пошуки істини, жага до новацій та експериментів. Тому спілкування й співпраця з молоддю Шевченкового університету дарує викладачам натхнення, молодість та оптимізм.

Ваші студентські роки припали на переламний та складний для України час, але це загартовує й відкриває перед вами небачені можливості. Сьогодні як ніколи суспільство розраховує на ваш інтелект, громадянську позицію й патріотизм, які будуть скеровувати і ваше життя, і вектор розвитку всієї держави. Ви маєте бути свідомі того, що на вас покладається неабияка відповідальність – не лише за власну освіченість і здобуті вміння, які дозволять реалізувати себе якнайкраще, а й за ваш вибір: яким цінностям служити, як розвивати країну, який приклад подавати власним дітям.

Щиро бажаю вам, шановне студентство, зберігати допитливість, уміти осягати неосяжне й радіти кожному новому дню. Нехай знання засвоюються легко, а ваші працездатність і цілеспрямованість щедро винагороджуються успіхами. Будуйте, шукайте, збагачуйте свій досвід, цінуйте друзів і насолоджуйтесь життям. І завжди будьте впевнені, що можете розраховувати на підтримку своїх викладачів, а вони натомість завжди пишатимуться вашими досягненнями й пам’ятатимуть кожного випускника Шевченкового університету.

 

З повагою та найкращими побажаннями,

Ректор Леонід Губерський

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024