Новини

 

«Освіта та кар’єра – День студента 2018»

16.11.2018

15-17 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» проходить   міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2018».

Київський національний університет імені Тараса Шевченка традиційно бере участь у виставці, що є найбільшим заходом в країні, присвячений вищій освіті в Україні.

Цьогоріч Університет на виставці отримав дві нагороди: почесне звання "Лідер вищої освіти України" та Гран-прі у номінації "Профорієнтаційна робота серед молоді".

Стенд КНУ привертає увагу багатьох відвідувачів. Одинадцятикласники цікавляться спеціальностями за якими навчають в університеті та умовами  вступу в 2019 році. Ті, хто прийшов на виставку у перший день, отримали інформацію  особисто й від проректора з науково-педагогічної роботи Володимира Бугрова. Представники Центру комунікацій КНУ зазначають, що під час виставки багато консультацій надають учням 9-10 класів. Вони найбільше цікавляться природничими,  ІТ-спеціальностями, лінгвістикою.

Виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2018» триватиме до 17 листопада. Всі охочі можуть отримати інформацію про:

·        вітчизняні та закордонні навчальні заклади й умови вступу до них,

·        молодіжні проекти;

·        програми обміну студентами та учнями,

·        вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді;

·        проведення семінарів, круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти;

·        міжнародне співробітництво та впровадження сучасних інноваційних технологій в галузі освіти.

Організатор виставки Товариство «Знання» України. Захід відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук.

 

Фото Тетяни Василик

Прес-центр

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024