Новини

 

Ваша стаття у Web of Science - реальність!

14.09.2018

Наукова бібліотека ім. М. Максимовича провела для університетської спільноти семінар із теми «Ваша стаття у Web of Science: міфи та реальність».

Захід відбувся 13 вересня 2018 року, до роботи семінару долучилися студенти, аспіранти, викладачі й науковці КНУ, а також представники інших наукових установ Києва. Семінар було організовано службою інформаційного моніторингу Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича, а провела його фахівець з навчання Clarivate Analytics, кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова. Директор Наукової бібліотеки, доктор наук з соціальних комунікацій, Олег Сербін урочисто відкрив семінар, привітав усіх його учасників та побажав їм продуктивної роботи й успішних міжнародних публікацій.

Учасники семінару дізналися, що ж насправді таке Web of Science, як саме, ким та з яких журналів платформа формується; довідалися про особливості розрахування імпакт-фактору й індексу Гірша; ознайомилися з наявними бізнес-моделями й ознаками якісних наукових журналів; вивчали особливості написання наукових статей та отримали практичні поради щодо роботи з Web of Science та EndNote та подібне.

Докладніше з питаннями, висвітлення яких відбулося під час семінару, можна ознайомитися в презентації «Ваша стаття у Web of Science: міфи та реальність», що представлена на сайті Наукової бібліотеки.

Оскільки співробітники Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича проводять безліч освітніх заходів задля вдосконалення рівня інформаційної грамотності та підвищення публікаційної активності наукової спільноти Університету, слідкувати за анонсами подій у Науковій бібліотеці можна на сторінці facebook.

Також нагадуємо, що скористатися доступом до платформи Web of Science можна в локальній мережі Університету.

 

За матеріалами Марини Назаровець

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024