Новини

 

Індонезія стає ближчою

14.09.2018

11 вересня Київський національний університет імені Тараса Шевченкавідвідала делегація Національного університету м.Джакарти, а також професори Університету Північної Суматри та Університету "Паджаджаран" м. Бандунг.

Разом із науковцями прибув  Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді.

Від імені ректора університету Леоніда Губерського вельмишановних гостей привітав проректор Петро Бех, а від імені дирекції Інституту філології - заступник директора Наталія Любарець.

Центр індонезійської мови та літератури в Інституті філології Шевченкового університету, куди найперше завітали гості, був відкритий у 2015 році, а одночасно із цим було оголошено набір на освітню програму із вивчення індонезійської філології.

Щороку освітня програма із вивчення такої екзотичної мови, як індонезійська, набуває неабиякої популярності. Завдяки активній діяльності Центру на чолі з Прабово Хімаван зміцнюється дружба між обома країнами, а студенти Інституту мають можливість удосконалювати свої уміння та навички на практиці, спілкуючись зі східними гостями. На зустрічах  обговорювалися також можливі напрямки тіснішого співробітництва між КНУ та індонезійськими університетами.

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024