Новини

 

II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»

14.03.2018

Оголошено II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе».

Запрошуємо студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка долучитись до конкурсу, створивши соціальний відеоролик, що мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва, кумівства, використання службового становища для особистих цілей тощо) під час академічного процесу та у житті. 

Конкурс проводиться з метою інформування освітньої  спільноти, студентів, абітурієнтів, учнів та їхніх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності, попередження та протидії корупції, її деструктивного впливу через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює фундаментальні норми розвиненої спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та викладання, активна громадянська позиція тощо.

Участь у Конкурсі мають право брати будь-які особи, які на момент проведення Конкурсу навчаються у закладах освіти України.

Організаторами конкурсу є Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS).

Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються до 22 квітня 2018 року. Усі проекти, що відповідають умовам конкурсу, оцінюватимуться членами конкурсної комісії.

Оголошення результатів Конкурсу з визначенням переможців, в тому числі оголошення переможців Конкурсу в номінаціях «Приз глядацьких симпатій», відбудеться 23 травня 2018 року. Імена переможців буде опубліковано на офіційному сайті Організатора Конкурсу за адресою: www.saiup.org.ua24 травня 2018 року.

Детальніше з положеннями про проведення II Відкритого всеукраїнського студентсько-учнівського конкурсу соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе» можна ознайомитися за покликанням.   

Більше інформації про умови участі, конкурсні вимоги, призовий фонд за цим покликання.

З питань проведення Конкурсу звертайтесь за номером телефону: (044) 289-39-52 та/або за е-mail: saiup.press@gmail.com (Яна Чапайло, спеціалістка Проекту)

 

Довідка:

Проект «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» – п’ятирічна ініціатива USAID, яка має на меті допомогти Україні у зменшенні рівня корупції та підвищенні підзвітності та прозорості управління. Проект спрямований на розширення повноважень ключових урядових інституцій у боротьбі з корупцією, побудові громадської підтримки та участі в антикорупційних зусиллях та зменшенні толерантності громадян до корупції.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024