Новини

 

Голова Офісу Ради Європи прочитав лекцію студентам КНУ

07.12.2017

6 грудня 2017 року з ініціативи Центру романського права у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулась публічна лекція голови Офісу Ради Європи в Україні Мортена Енберга на тему: «Повноваження та функції Ради Європи».

Під час заходу розглядались питання, пов’язані з головним завданням Ради Європи (РЄ), діяльністю її головних статутних органів тощо. Значна увага приділялася основним досягненням РЄ, що стосуються підписання понад 210 конвенцій.

Лекція представника Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи, що була побудована на актуальному інформаційному та аналітичному матеріалі, супроводжувалась відповідною мультимедійною презентацією, викликала широке зацікавлення у присутніх слухачів.

Наприкінці заходу відбулася жвава дискусія за участю викладачів, аспірантів і студентів. Усі учасники отримали ґрунтовні та вичерпні відповіді на поставлені запитання і висловили щиру вдячність організаторам і лектору.  

Окрім того, ректор Університету Леонід Губерський і декан юридичного факультету КНУ Іван Гриценко обговорили з поважним гостем перспективи подальшого плідного співробітництва.

 

Центр романського права

Фото – Аліна Карбан

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024