Новини

 

Наші спортивні досягнення

07.12.2017

Тенісний турнір назвав переможців

Вже не перші змагання з настільного тенісу відбуваються цього навчального року в Навчально-спортивному комплексі університету. Цього разу Спортивний департамент Студентського парламенту спільно з кафедрою фізичного виховання та спорту організував турнір з настільного тенісу серед університетських гуртожитків.

У турнірі, що відбувся 6 грудня, брали участь лише студенти, які проживають на території студмістечка університету. Завдяки цьому турніру з’явилося і нове ім’я в тенісній спільноті  університету –  Руслан Алімпієв (факультет інформаційних технологій), якому зовсім трохи не вистачило майстерності для досягнення призового місця.

Бронзову ж нагороду отримав Платханов Азім (факультет комп’ютерних наук та кібернетики), срібло у Горбеля Артема (інститут філології). Переможцем турніру став студент факультету радіоелектроніки та комп’ютерних систем Купріянчук Володимир.

З рук відповідального за цей турнір від спортивного департаменту Васютинського Андрія (географічний ф-т) призери отримали медалі, а переможцю вручили ще й кубок.

Вітаємо і сподіваємось, що спортивні заходи під час залікової сесії  зможуть запобігти розумовій перевтомі і додадуть натхнення під час складання заліків та іспитів всім учасникам змагань.

Наші волейболістки знову кращі

Спортивний комплекс Київського національногоунівeрситeту імeні Тараса Шeвчeнка приймав ігри змагань з волейболу серед жіночих збірних команд ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації Голосіївського району м. Києва

Шалені емоції, жіноча непередбачуваність і наполегливе прагнення до перемоги супроводжували кожну гру. Прикрість неочікуваних помилок, як і несподівані успішні дії команди, примусили похвилюватися тренерів кожної з команд, створивши додаткове напруження. Проте не зважаючи ні на що, збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка в складі Калашнікової А., Пархоменко Ю., Кадирової А., Подгаєцької А., Жиліної С., Подгаєцької Ю., Гурман А., Шагурової А., Тімрової Ю., Качан Ю., Головченко О., Овчіннікової Ю., Герасименко А. змогла виграти всі ігри і стати переможцем цих змагань.

Вітаємо і бажаємо нових перемог!

Кафедра фізичного виховання та спорту НСК КНУ

Прес-центр

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024