Новини

 

Яскравим святом завершилася Спартакіада КНУ першого семестру

06.12.2017

Чудове і динамічне дійство  стало яскравим акцентом завершення спортивних змагань Спартакіади КНУ імені Тараса Шевченка першого семестру 2017-2018 навчального року. Змагання з танцювальної та спортивної аеробіки – це завжди свято краси і грації, молодості і спорту.

Особливо гарні композиції з танцювальної аеробіки продемонстрували команди економічного факультету, Інституту журналістики і факультету радіоелектроніки та комп’ютерних систем, які і стали переможцями в своїх групах.

Другі місця в своїх групах посіли команди факультету психології, інституту міжнародних відносин та хімічного факультету.  А бронзові нагороди у команд факультету інформаційних технологій, механіко-математичного факультету та юридичного факультету.

В індивідуальних виступах зі спортивної аеробіки переможцями стали Сергієнко Тетяна (ф-т комп.наук та кібернетики), Агафонова Катерина (ІВТ) та Назаренко Поліна (ф-т соціології).

Срібні нагороди отримали Кисіль Олександра (ННЦ «Інститут біології та медицини»), Маркіна Наталя (механіко-математичний ф-т), Кучерська Анастасія (інститут журналістики). Бронза дісталася Данилюк Ользі (юридичний ф-т), Зубрицькій Валерії (ФРЕКС), Парфенюк Яна (ф-т психології).

Змагання завершилися вокальним виступом групи студенток географічного факультету на чолі з призеркою минулорічних змагань з танцювальної аеробіки, гравцем збірної команди університету з волейболу, переможниці в номінації «Приз глядацьких симпатій» конкурсу «Голос КНУ» Овчинніковою Юлією.

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024