Новини

 

Андрій Лисенко: «Ви повинні стати тим, хто потрібен всім»

19.05.2017

В рамках діяльності аналітично-дискусійного клубу Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка курсанти спеціальностей журналістика, право, міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії і психологія зустрілися та поспілкувалися з речником Адміністрації Президента України з АТО на Сході України – полковником Андрієм Лисенко.

На початку зустрічі полковник пояснив суть своєї діяльності в сфері інформаційної політики. яку здійснюють державні засоби масової інформації. Речник щоденно виступає на радіо, телебаченні, друкується в газетах і журналах.

Така діяльність вимагає глибоких знань і фахового вміння. В роботі допомагає також багатий практичний досвід, здобутий зокрема у відрядженнях у «гарячі точки»  Косово, Ліван та Республіку Ірак, де полковник Лисенко брав участь у миротворчих місіях.

Про себе він говорить скромно: «Я просто виконую свою роботу для забезпечення комунікаційно-контентної безпеки держави та її надійного захисту від зовнішніх ворогів. Адже, сьогодні – це одне з головних завдань у безпековому секторі нашої країни, виконувати яке повинен кожен українець, особливо, військовослужбовець Збройних Сил, в тому числі і курсант».

Андрій Лисенко дав курсантам ВІКНУ практичні поради для оволодіння військовою спеціальністю, що знадобляться в подальшому виконанні офіцерських обов’язків у бойових частинах, можливо, і в зоні проведення АТО.

Полковник Лисенко зауважив, що люди – це безцінне. Навіть, якщо немає інформаційного приводу, його потрібно створити, тому що завжди є особистості, які заслуговують бути героями теле- і радіоісторій.

«Ви повинні стати тими, хто потрібен всім, - наголосив наприкінці зустрічі Андрій Миколайович. – Тому, ви маєте бути кращими і ще трошки більше!». Ці слова і стали завершальними.

На прощання полковник відповів на численні запитання курсантів, подякував їм за запрошення і побажав успіху в навчанні.

Анна Кравченко, курсант ВІКНУ

Прес-центр

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024