Новини

 

Другий Громадянський форум КНУ

19.04.2017

19 квітня 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочав роботу Другий Громадянський форум на тему:

«В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля».

Перший такий захід був проведений у 2015 році. Ініціаторами створення обох форумів виступили Первинна профспілкова організація КНУ, Студентський парламент КНУ і Рада ветеранів КНУ. Організаційний комітет очолили проректори Володимир Бугров і В’ячеслав Шамрай.

Від імені організаційного комітету учасників заходу привітав проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Володимир Бугров.

До слова був запрошений ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський. У своєму виступі ректор зауважив, що у цей неспокійний час співробітники Університету знають, що наш фронт тут і наше завдання робити велику справу, а саме – готувати кадри високої кваліфікації. Це наш внесок у зміцнення нашої держави, її обороноздатності, територіальної цілісності.

На відкритті до учасників форуму з доповіддю звернулися також голова Ради ветеранів Університету Федір Кирилюк і голова Студентського парламенту Університету Тетяна Федорчук.

Після пленарного засідання учасники відправилися працювати у секціях за чотирма напрямками: «Самоорганізація і самоуправління університетської молоді»; «Освіта і наука – чинники університетської єдності»; «Корпоративна комунікація та корпоративна культура»; «Волонтерство і соціальна реабілітація».

Другий Громадянський форум став однією з непересічних подій цього року. 

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024