Новини

 

Студенти Інституту журналістики стали Миколайчиками для дітей

27.12.2016

В Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка стартував проект «ДобрІЖсправи».

У рамках цього проекту студенти провели акцію «Стань Ельфом Добра», присвячену Дню Святого Миколая, аби привітати дітей із реабілітаційних центрів. Акція розпочалася 12-го грудня і тривала до 19-го грудня. Протягом тижня було зібрано неймовірну кількість пакунків із продуктами, іграшками, канцелярією та одягом. Згодом гостинці доставили у реабілітаційні центри.

Першими подарунки отримали 120 дітей із Таращанського навчально-реабілітаційного центру.

15-го грудня студенти Інституту журналістики і волонтери фонду «Життя з надлишком» не тільки подарували дітям солодощі, а й показали  казкову виставу. Під час поїздки також був зроблений сюжет про інклюзивну освіту в Україні.

Наступними отримали допомогу діти з Коцюбинського центру соціальної допомоги та реабілітації для переселенців.

18-го грудня студенти разом із журналістом Віктором Сорокою відвідали хлопчиків та дівчаток і презентували їм іграшки, одяг, солодощі та продукти.  

23-го грудня студенти відвезли до Оболонського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями речі, іграшки та книжки.

До акції долучилася величезна кількість людей із різних куточків України.  

Організатори проекту «ДобрІЖсправи» Вікторія Баркова та Єлизавета Власенко говорять, що на досягнутому зупинятися не збираються і планують провести ще більше благодійних заходів.

Творити добро – легко, варто тільки захотіти!

  Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024