Новини

 

Інститут післядипломної освіти переміг у конкурсі Офісу НАТО

28.08.2015
Наприкінці липня за Програмою професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні було оголошено конкурс з відбору виконавців надання освітніх послуг за програмою «Практичний курс англійської мови» (для рівнів Elementary та Intermediate). Організатор конкурсу - Школа вищого корпусу державної служби.

18 серпня 2015 року на засіданні конкурсної комісії було представлено 6 пропозицій від Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Київського національного торговельно-економічного університету, Житомирського державного університету імені Івана Франка, Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, приватного підприємства «Центр «А.В.С.».

За рішенням конкурсної комісії перемогла пропозиція нашого університету. ЇЇ підготували та презентували директор Навчально-наукового центру державного управління та фінансового контролю ІПО Ірина Дрозд, заступник начальника Військового інституту Ігор Ольховий, доцент кафедри економічної кібернетики Ганна Харламова, начальник кафедри військового перекладу та спеціальної мовної підготовки Військового інституту Володимир Лісовский.

Овве Уруп-Медсен, керівник проекту Офісу НАТО в Україні оголошуючи переможців, зазначив, що з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка буде підписана угода на підвищення кваліфікації з мовної підготовки за рівнями Elementary та Intermediate 216 державних службовців. Таке навчання здійснюватиметься протягом вересня-травня 2015-2016 року.







Прес-центр
Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024