Новини

 

Форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

22.10.2014
21 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття Шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

Міжнародний Освітній Форум - масштабний комплексний захід галузі освіти України, який об’єднує:
• презентацію інноваційних досягнень національних і закордонних навчальних закладів, наукових установ;
• експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти;
• науково-практичні конференції, семінари, презентації;
• тематичні конкурси для закладів освіти, наукових установ, підприємств.

На форумі представлено 560 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур з 22 регіонів України, Польщі, США, Франції, Словаччини.

У ході освітнього форуму учасники презентують інноваційні розробки та проекти, педагогічні технології, досвід упровадження інновацій у діяльність закладу освіти, новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців.

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

Під час відкриття форуму КНУ імені Тараса Шевченка було нагороджено дипломом лауреата першого ступня у номінації «Інновації у діяльності вищого навчального закладу з інтеграції в європейський освітній і науковий простір».

Форум триватиме до 23 жовтня 2014 року.










Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024